Kaariaisten Kipinät - Tapahtumakalenteri

KAARIAISTEN KIPINÄT RY

Etusivu
Vuokrauskohteet
Tapahtumakalenteri
Johtokunta

Kipinöiden kesään:

Talkoilua Vanhalla Koululla Puuhapäivään to 27.6. klo 17.30 alkaen. Monenlaista järjestelyä, joten apu tervetullutta. Kaikki mukaan! 

Puuha- ja kotieläinpihapäivät Vanhalla Koululla su 30.6.; su 21.7. ja su 11.8. klo 12-18. 

Ihasteltavana mm.lampaita, kaneja, kanoja ja kukko, 4-h poni ja koira.
Ulkona pihapelejä, keppihevostelua, polkuautorata sekä aikuisillekin sopiva frisbeegolf pururadalla.

Perheen pienimpien huolto onnistuu, paikalla mikro ja vaipanvaihtopaikka.

Tapahtuman pääsymaksu 2€/hlö (huom, vain käteismaksu!)

Paikalla kioski, josta voit ostaa mm. kahvia, leivonnaisia, jäätelöä, sämpylöitä ja makkaraa paistettavaksi.
Välillä voi käydä pulahtamassa n. 1 km päässä Kaurajärven uimapaikalla, jossa sauna ja grilli lämpimänä tapahtuman ajan. Makkaraa ja mehua voi ostaa myös rannasta.

Talkoolaisia saa tulla lisää. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Katja 0440545 tai Sanna 050 5206490.

Kesäsaunat mökillä keskiviikkoisin 3.7. alkaen. Sauna lämpimänä klo 18.30 alkaen. Omat eväät, grilli kuumana saunan lämmitäjän toimesta. Vuoroja voit varata Katjalta 0440 545233.

3.7. Aatos Alanko

10.7. Jussi Marttila

17.7. Tapio Heikola

24.7.Aleksi Sukari

31.7.Tapio Heikola

7.8. Katja Paasonen

14.8. Mika Siirilä

21.8.

28.8.

LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE!
Kipinöillä on käytössä uusi tiedotuskanava. Olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän. Jos haluat liittyä siihen, laita viestiä Sanna Sukarille, puh 050 5206490. Vanha tutut kanavat, www.kaariaistenkipina.fi, Facebook ja Laitilan Sanomien yhdistyspalsta ovat tietenkin myös käytössä. 
Kaikki mukaan yhteiseen toimintaan!!

Jos haluat tietoa tulevista tapahtumista sähköpostiisi, niin lähetä viesti Kipinöiden postiin osoite kipina(at)kaariaistenkipina.fi ja lisäämme sinut postituslistalle.
Koulun pihalla on kierrätyspiste. Sieltä löytyvät paperinkeräysroskis, metallinkeräysastia ja lasinkeräysastia. Lehtiä ei saa laittaa narulla niputettuina astiaan, mutta hyvä keino on tuoda lehdet kauppojen paperikasseissa, sillä ne saa keräykseen laittaa. Muistathan etteivät pahvit kuulu paperin keräykseen. Lasi- ja metallipurkit tuodaan keräykseen huuhdeltuina hajuhaittojen välttämiseksi. Toivottavasti mahdollisimman moni käyttää tätä tilaisuutta kierrätykseen.


Jos olet vaihtamassa puutarhakalusteitasi ja vanhoista kunnostustakin kaipaavista pitäisi päästä eroon, otamme niitä mielellämme lahjoituksena vastaan koululle käytettäviksi.TOIVOMME SAAVAMME TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN MUKAAN SEKÄ VANHAT ETTÄ UUDET JÄSENET VIETTÄMÄÄN UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ MUKAVASSA JA RENNOSSA SEURASSA!!


YHTEYSTIEDOT: Sanna Sukari 050 520 6490, Katja Paasonen 0440 545 233, sähköposti kipina(at)kaariaistenkipina.fi ja kotisivut www.kaariaistenkipina.fi ja facebook. Muistathan myös seurata ilmoittelua Laitilan Sanomien yhdistyspalstalla.