Kaariaisten Kipinät - Tapahtumakalenteri

KAARIAISTEN KIPINĄT RY
 
Etusivu
Vuokrauskohteet
Tapahtumakalenteri
Johtokunta

TIEDOTTEITA

Kipinöiden juhlasyksylle on seuraavanlaista toimintaa:

Leikki-keskiviikko jatkaa touhutoimintaa Vanhalla Koululla (Kaariaistentie 136) 12.9. alkaen. Joka keskiviikko klo 9.30-11.30 aikuisilla on mahdollisuus jutusteluun ja lapsilla pelailuun, leikkiin ja piirtelyyn toisiinsa tutustuen koulun isoissa tiloissa. Pientä askartelua järjestetään juhlapyhien mukaan. Paikalla on myös mahdollisuus pieneen välipalaan kolmen euron perhehintaan. Toiminta on kaikille avointa, joten mukaan vaan!

Ps. Jos olet kiinnostunut hoitamaan välipalatarjoilun jonakin keskiviikkona, ota yhteyttä Sannaan, puh. 050 5206490.

Koko perheen ulkoilupäivää vietetään Koulun ympäristössä sunnuntaina 30.9. klo 14-16. Koululta lähtee eri pituisia, merkittyjä kävely-/pyöräilyreittejä ja pihapiiriin järjestetään erilaisia pelejä, kuten kroketti, mölkky, käpygolf ja frisbeegolf. Puffetista on mahdollisuus saada ulkoilun lomaan kaffea, pientä makeaa ja makkaraa. Kaikki mukaan reippailemaan ja viettämään hauskaa päivää yhdessä!

KIPINÄT 50 V

Juhlimme 50-vuotiasta kyläyhdistystä Vanhalla Koululla lauantaina 13.10. klo 17 alkaen. Näissä aikuisten juhlissa nautiskelemme isoa possua lisukkeineen, muistelemme vanhoja, Kipinäkisailemme perinteitä kunnioittaen, tanssimme Piian ja Maken tahtiin ja seurustelemme hauskaa pitäen. Voit pyytää mukaan myös ystäviäsi. Ja tietenkin kaikki Kipinöissä vuosien varrella touhunneet ovat tervetulleita! ltamalipun hinta on 30 €.

Ruokajärjestelyjä varten ilmoittautumiset ke 3.10. mennessä joko Katja, puh 0440 545 233; Sanna puh. 050 5206490 tai Kipinöiden s-posti kipina@kaariaistenkipina.fi

KAIKKI TERVETULOA!!!

Juhlien valmisteluja tehdään Koululla perjantaina 12.10 klo 14 alkaen iltaan asti, joten mukaan voit tulla omien aikataulujesi mukaan!

LÄMMINTÄ SYKSYN JATKOA KAIKILLE!
Kipinöillä on käytössä uusi tiedotuskanava. Olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän. Jos haluat liittyä siihen, laita viestiä Sanna Sukarille, puh 050 5206490. Vanhat tutut kanavat, www.kaariaistenkipina.fi, Facebook ja Laitilan Sanomien yhdistyspalsta ovat tietenkin myös käytössä.
Kaikki mukaan yhteiseen toimintaan!!!

Jos haluat tietoa tulevista tapahtumista sähköpostiisi, niin lähetä viesti Kipinöiden postiin osoite kipina(at)kaariaistenkipina.fi ja lisäämme sinut postituslistalle.
Koulun pihalla on kierrätyspiste. Sieltä löytyvät paperinkeräysroskis, metallinkeräysastia ja lasinkeräysastia. Lehtiä ei saa laittaa narulla niputettuina astiaan, mutta hyvä keino on tuoda lehdet kauppojen paperikasseissa, sillä ne saa keräykseen laittaa. Muistathan etteivät pahvit kuulu paperin keräykseen. Lasi- ja metallipurkit tuodaan keräykseen huuhdeltuina hajuhaittojen välttämiseksi. Toivottavasti mahdollisimman moni käyttää tätä tilaisuutta kierrätykseen.


Jos olet vaihtamassa puutarhakalusteitasi ja vanhoista pientä kunnostustakin kaipaavista pitäisi päästä eroon, otamme niitä mielellämme lahjoituksena vastaan koululle käytettäviksi.TOIVOMME SAAVAMME TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN MUKAAN SEKÄ VANHAT ETTÄ UUDET JÄSENET VIETTÄMÄÄN„UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ MUKAVASSA JA RENNOSSA SEURASSA!!


YHTEYSTIEDOT: Sanna Sukari 050 520 6490, Katja Paasonen 0440 545 233, sähköposti kipina(at)kaariaistenkipina.fi ja kotisivut www.kaariaistenkipina.fi ja facebook. Muistathan myös seurata ilmoittelua Laitilan Sanomien yhdistyspalstalla.