Kaariaisten Kipinät - Tapahtumakalenteri

KAARIAISTEN KIPINÄT RY

Etusivu
Vuokrauskohteet
Tapahtumakalenteri
Johtokunta


Avantiuinti on käynnissä Kaurajärven mökillä keskiviikkoisin klo 19 miesten vuoro ja naiset klo 20.30 alkaen. Mukaan mahtuu!

Kipinöillä on käytössä uusi tiedotuskanava. Olemme perustaneet WhatsApp-ryhmän. Jos haluat liittyä siihen, laita viestiä Sanna Sukarille, puh 050 5206490. Vanha tutut kanavat, www.kaariaistenkipina.fi, Facebook ja Laitilan Sanomien yhdistyspalsta ovat tietenkin myös käytössä. 


Kaikki mukaan yhteiseen toimintaan!!

Jos haluat tietoa tulevista tapahtumista sähköpostiisi, niin lähetä viesti Kipinöiden postiin osoite kipina(at)kaariaistenkipina.fi ja lisäämme sinut postituslistalle.


Koulun pihalla on kierrätyspiste. Sieltä löytyvät paperinkeräysroskis, metallinkeräysastia ja lasinkeräysastia. Lehtiä ei saa laittaa narulla niputettuina astiaan, mutta hyvä keino on tuoda lehdet kauppojen paperikasseissa, sillä ne saa keräykseen laittaa. Muistathan etteivät pahvit kuulu paperin keräykseen. Lasi- ja metallipurkit tuodaan keräykseen huuhdeltuina hajuhaittojen välttämiseksi. Toivottavasti mahdollisimman moni käyttää tätä tilaisuutta kierrätykseen.


Jos olet vaihtamassa puutarhakalusteitasi ja vanhoista kunnostustakin kaipaavista pitäisi päästä eroon, otamme niitä mielellämme lahjoituksena vastaan koululle käytettäviksi.


TOIVOMME SAAVAMME TAPAHTUMIIN JA TOIMINTAAN MUKAAN SEKÄ VANHAT ETTÄ UUDET JÄSENET VIETTÄMÄÄN UNOHTUMATTOMIA HETKIÄ MUKAVASSA JA RENNOSSA SEURASSA!!


YHTEYSTIEDOT: Sanna Sukari 050 520 6490, Raija Heikola 050 531 7807, sähköposti kipina(at)kaariaistenkipina.fi ja kotisivut www.kaariaistenkipina.fi ja Facebook. Muistathan myös seurata ilmoittelua Laitilan Sanomien yhdistyspalstalla.