Kaariaisten Kipinät - Vuokrauskohteet
KAARIAISTEN KIPINÄT RY
 
Etusivu
Vuokrauskohteet
Tapahtumakalenteri
Johtokunta
VUOKRAUSKOHTEET
 

MÖKKI KAURAJÄRVELLÄ

Mökki on valmistunut vuonna 1983 talkootyönä Laitilan kaupungin tontille Kaurajärven rantaan. Ranta on hiekkapohjainen ja lapsille on rannassa myös liukumäki. Talvisin avanto on auki jäsenistön innokkaan avantouintiporukan toimesta.
Mökissä on erikseen miesten ja naisten saunat sekä pukuhuoneet. Oleskelutilassa on keittiö josta löytyy jääkaappi, mikro, kahvinkeitin sekä keittolevy. Juoksevaa vettä ei mökkiin tule. Pihassa on myös grillikatos.
Vuokrattavissa ympärivuoden. Poikkeuksena keskiviikot jolloin yhdistys lämmittää saunaa jäsenistölleen.


 

KOULU

Kaariaisten vanha koulu on valmistunut ja otettiin  käyttöön vuonna 1925. Koulutoiminta lopetettiin siinä keväällä 2008 ja se siirtyi Kipinöiden omistukseen kaupungilta 1.1.2010.
Vuokraamme tiloja sekä jäsenistölle että ulkopuolisille henkilöille erilaisten juhlien, kokousten tai muiden tapahtumien viettoon.
Koulussa on kaksi tilavaa luokkahuonetta, sali ja keittiö, josta löytyy astiat 70 hengen ruokailun järjestämiseen, iso jääkaappi ja astianpesukone. Pöytiä ja tuoleja on myös 70 hengelle. Tilat ovat helposti muunneltavissa pienempiinkin juhliin. Soita ja tule rohkeasti tutustumaan, sopisivatko tilat sinun käyttötarkoitukseesi.
      KENTTÄ

Koulun ympäristössä on iso kenttä ulkolajien harrastamiseen (esim. koiratreenit). Kentällä on valaistus joka antaa mahdollisuudet harjoittelemiseen myös syksyn pimetessä.
Vuokrataan yhdessä tai erikseen koulutilojen kanssa. 

Lisätiedustelut ja tilojen varaukset:

Sanna Sukari    050-520 6490 (miel. iltaisin) tai sapelehtola(at)gmail.com